In Nederland zijn er veel mensen die door problemen vastlopen in het leven. Als gevolg van psychische problemen stapelen allerlei andere problemen zich op. Ze willen het zelf graag oplossen, maar weten niet hoe. Bij Nehemia Zorg begeleiden we hen bij het zoeken naar oplossingen, in het ontdekken van hun krachten en talenten.

Het is fijn om je steentje bij te dragen, zodat anderen begeleid kunnen worden en zo weer stappen in de goede richting kunnen zetten!

Maar dit kunnen we niet alleen. We hebben uw hulp nodig! U kunt zich inzetten voor onze cliënten. Dit kan onder andere door Nehemia financieel te steunen of door vrijwilliger te worden.

Samen kunnen we iets betekenen voor kwetsbare mensen.

Meer weten? Bel gerust!

072 - 57 100 10

Doneer

Met uw steun kunnen wij kwetsbare mensen helpen om hun stap verder te zetten! Uw bijdrage maakt onze hulpverlening mede mogelijk.

Meer informatie
Waardevol mens

Word vrijwilliger

Heeft u een warm hart voor uw naaste? Onze cliënten hebben u nodig om hun stap verder te zetten. Dankzij vrijwilligers kunnen wij onze missie uitvoeren.

Word vrijwilliger

Kom in actie

Organiseer samen met je school, kerk of vereniging een actie om geld op te halen voor Nehemia. Samen kunnen we iets betekenen voor kwetsbare mensen.

Kom in actie
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×