In Nederland zijn er veel mensen die door problemen vastlopen in het leven. Als gevolg van psychische problemen stapelen allerlei andere problemen zich op. Ze willen het zelf graag oplossen, maar weten niet hoe. Bij Nehemia Zorg begeleiden we hen bij het zoeken naar oplossingen, in het ontdekken van hun krachten en talenten en het werken aan herstel.

Maar dit kunnen we niet alleen. We hebben uw hulp nodig! U kunt zich, samen met uw leerlingen, jeugdvereniging, klas of kerk inzetten voor onze cliënten.

Samen kunnen we iets betekenen voor kwetsbare mensen.

Scholen

Om het werk onder vastgelopen mensen in Nederland te kunnen blijven doen hebben wij uw hulp nodig. Het gaat niet alleen om financiële middelen, maar ook hulp zoals gebed en het bewustmaken van jongeren van een andere leefwereld dichtbij huis, zodat zij christelijke naastenliefde handen en voeten kunnen geven.

Met het geld dat wij van scholen, kerken, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet gesubsidieerd worden door de overheid. Uw steun is voor ons dus onmisbaar.

Hoe kunt u helpen?

  • Maak tijdens een lesuur uw leerlingen bewust van kwetsbaarheid in Nederland;
  • Organiseer als klas of school een actie;
  • Elke afzonderlijke actie kunnen we ondersteunen. Wij helpen u graag aan informatiemateriaal.

Kerken

Om het werk onder vastgelopen mensen in Nederland te kunnen blijven doen hebben wij uw hulp nodig. Het gaat niet alleen om financiële middelen, maar ook hulp zoals gebed en het bewustmaken van uw gemeente van een andere leefwereld dichtbij huis, zodat zij christelijke naastenliefde handen en voeten kunnen geven.

Met het geld dat wij van scholen, kerken, bedrijven en particulieren krijgen, kunnen wij projecten financieren die niet gesubsidieerd worden door de overheid. Uw steun is voor ons dus onmisbaar.

Hoe kunt u helpen?

  • Gebed;
  • een gift van uw diaconie; collecte in uw kerkelijke gemeente;
  • oproep in uw kerkblad om Nehemia te steunen;
  • verkoping, zangavond of andere actie door uw verenigingen;
  • voorlichtingsbijeenkomst ondersteund met collecte en verkooptafel;
  • word vrijwilliger.

Elke afzonderlijke actie kunnen we ondersteunen met raad en daad. Wij helpen u graag aan informatiemateriaal.

Meer weten? Bel gerust!

072 - 57 100 10

Informatie over hoe u kunt helpen?

Meer informatie

Een ervaringsverhaal

Je bouwt een vriendschapsrelatie op

Wilma vertelt hoe zij het contact met vrijwilliger Cora ervaart. “In 2015 leerde ik Cora kennen. We hebben goed contact met elkaar. We zien elkaar één keer per maand. ...

Lees meer

Ik ben het waard om te mogen leven.

Het verhaal van Tabitha: “Vanuit een situatie die dreigend was, kwam ik vlak voor de bevalling van mijn eerste kind wonen bij Nehemia Zorg. De plek hier geeft mij rust e...

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×