De gordijnen van de buurvrouw zitten weer dicht. Het gras in de tuin is al weken niet gemaaid. Als we de buurvrouw zien is ze eigenlijk altijd alleen. We voelen ons machteloos, omdat we weten dat er iets aan de hand is, maar we kunnen haar niet bereiken.

In Nederland zijn er veel mensen die leven aan de rand van de samenleving. Mensen die geen volwaardige plek hebben in onze maatschappij en door velen worden vergeten.

Herkent u bovenstaand verhaal? En wilt u iets betekenen voor deze mensen? Wij zoeken mensen met een bewogen hart voor hun medemens. Samen met onze vrijwilligers helpen we mensen om de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde te krijgen. We geven ze het gevoel dat ze er echt toe doen!

Wat kunt u doen?

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij onze missie uitvoeren. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers, in Heerhugowaard/Alkmaar en omstreken. Als vrijwilliger kunt u zich op veel verschillende manieren inzetten voor onze cliënten. Dit kan op één van onze locaties, of in één van onze Ontmoetingnetwerken.

Door middel van het formulier hieronder kunt u gegevens achterlaten. Wij zullen dan contact opnemen, zodat we samen kunnen kijken welke functie bij u past. Liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan natuurlijk ook!

Alle vrijwilligers vacatures

Bekijk de mogelijkheden
Handen schudden elkaar

Word vrijwilliger Ontmoetingnetwerken

Heb jij hart voor kwetsbaren? Als vrijwilliger kun je het leven van een ander verrijken.

Meer informatie
Hand met hart

Word kookvrijwilliger

Bent u tijdens het koken in uw element en heeft u handige tips om een gezonde maaltijd te bereiden?

Meer informatie
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×

Nehemiazorg is onderdeel van Stichting Ontmoeting en heet vanaf nu ook Ontmoeting. Meer informatie over ons aanbod in Alkmaar en Heerhugowaard kunt u vanaf nu vinden op ontmoeting.org op hun eigen locatiepagina.

Ga naar ontmoeting.org/locaties/alkmaar
Ga naar ontmoeting.org/locaties/heerhugowaard