De gordijnen van de buurvrouw zitten weer dicht. Het gras in de tuin is al weken niet gemaaid. Als we de buurvrouw zien is ze eigenlijk altijd alleen. We voelen ons machteloos, omdat we weten dat er iets aan de hand is, maar we kunnen haar niet bereiken.

In Nederland zijn er veel mensen die leven aan de rand van de samenleving. Mensen die geen volwaardige plek hebben in onze maatschappij en door velen worden vergeten.

Herkent u bovenstaand verhaal? En wilt u iets betekenen voor deze mensen? Wij zoeken mensen met een bewogen hart voor hun medemens. Samen met onze vrijwilligers helpen we mensen om de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde te krijgen. We geven ze het gevoel dat ze er echt toe doen!

Wat kunt u doen?

Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij onze missie uitvoeren. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers, in Heerhugowaard/Alkmaar en omstreken. Als vrijwilliger kunt u zich op veel verschillende manieren inzetten voor onze cliënten. Dit kan op één van onze locaties, of in één van onze Ontmoetingnetwerken.

Door middel van het formulier hieronder kunt u gegevens achterlaten. Wij zullen dan contact opnemen, zodat we samen kunnen kijken welke functie bij u past. Liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan natuurlijk ook!

Word vrijwilliger Ontmoeting netwerken

Meer informatie over de functie

Word kookvrijwilliger

Meer informatie over de functie
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×