ANBI

Stichting Nehemia Zorg is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat Nehemia een instelling is die officieel als ‘goed doel’ is aangemerkt door de Belastingdienst. Uw giften zijn dus aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). De ANBI-regeling is ingegaan per 1 januari 2008. Lees hier meer over de ANBI publicatieplicht.

 

Onze gegevens:

Officiële naam: STICHTING NEHEMIA ZORG

RSIN nummer: 8075.49.952

Post- en bezoekadres:
Hortensialaan 11 B
1702 KC Heerhugowaard
072 – 57 100 10
info@nehemiazorg.nl

Nehemia Zorg is een kleinschalige organisatie die professionele begeleiding biedt aan kwetsbare mensen die als gevolg van psychische of psychiatrische klachten om hulp vragen. Mensen die zijn vastgelopen worden door Nehemia Zorg ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. We leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven.

Stichting Nehemia Zorg is onderdeel van Stichting Ontmoeting. Voor de bestuurssamenstelling, de namen van bestuurders, het beloningsbeleid en een verslag van onze activiteiten verwijzen wij naar de website van Ontmoeting. Het beleidsplan van Nehemia is onderdeel van het beleidsplan van Ontmoeting.

Bestuurssamenstelling en namen van bestuurders
Beloningsbeleid – te vinden in het jaarverslag van Ontmoeting
Verslag van uitgeoefende activiteiten – te vinden in het jaarverslag van Ontmoeting

Balans + staat van baten en lasten 2016
Balans + staat van baten en lasten 2017

 

Giften en donaties voor Nehemia Zorg worden verwerkt via Stichting Ontmoeting. Ontmoeting is een ANBI en heeft het CBF-keurmerk. Bekijk hier de keurmerken van Stichting Ontmoeting.

Meer weten? Bel gerust!

072 - 57 100 10
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×