Mensen die zijn vastgelopen worden door Nehemia Zorg ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. We leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven.

Dankzij onze vrijwilligers en medewerkers kunnen we deze missie uitvoeren. Ze zetten zich met hart en ziel in voor hun medemens. Door een luisterend oor of praktische begeleiding te bieden. Of door ondersteunende taken te verrichten.

Nehemia Zorg is sinds 2012 onderdeel van Stichting Ontmoeting.

 

Identiteit

Nehemia Zorg is een christelijke organisatie. Gedreven door de liefde van God begeleiden we onze cliënten. Vanuit die gedrevenheid staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Begeleiders hebben allemaal een christelijke achtergrond. Dat geldt niet voor de cliënten van Nehemia Zorg. Nehemia Zorg biedt begeleiding aan alle volwassenen, ongeacht cultuur, achtergrond, religie en leeftijd.

 

Onze mensen

In Heerhugowaard en Alkmaar bestaat Nehemia Zorg uit twee teams:

  • Het Beschermd Wonen team
  • Het ambulante en Thuishaven team

In totaal werken er ongeveer 20 medewerkers bij Nehemia Zorg. Daarnaast zijn er meer dan 25 vrijwilligers actief betrokken.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×