Ken jij iemand die hulp nodig heeft? In je familie, je netwerk of bij je in de buurt? Neem dan contact op om te overleggen of deze ondersteuning door ons geboden wordt. Anders helpen we graag met het leggen van het juiste contact met de gemeente of andere organisaties.

Wanneer een familielid of een naaste begeleiding krijgt of in een woonvorm van Nehemia Zorg woont, kan dat een ingrijpende gebeurtenis zijn. We vinden het belangrijk om familie en vrienden ook te betrekken bij de ondersteuning. Dat kan door goed te informeren wat we doen of juist niet doen. Wanneer u meer informatie wilt, neem dan contact op.

De hulpverlening is een belangrijke steun, maar vervangt nooit de sociale omgeving. Naast informeren vinden we het daarom van groot belang om het netwerk van de cliënt te betrekken bij de begeleiding. Dat kan op verschillende manieren en is afhankelijk van de situatie.

Meer weten? Bel gerust!

072 - 57 100 10

Een ervaringsverhaal

Je bouwt een vriendschapsrelatie op

Wilma vertelt hoe zij het contact met vrijwilliger Cora ervaart. “In 2015 leerde ik Cora kennen. We hebben goed contact met elkaar. We zien elkaar één keer per maand. ...

Lees meer

Ik ben het waard om te mogen leven.

Het verhaal van Tabitha: “Vanuit een situatie die dreigend was, kwam ik vlak voor de bevalling van mijn eerste kind wonen bij Nehemia Zorg. De plek hier geeft mij rust e...

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×

Nehemiazorg is onderdeel van Stichting Ontmoeting en heet vanaf nu ook Ontmoeting. Meer informatie over ons aanbod in Alkmaar en Heerhugowaard kunt u vanaf nu vinden op ontmoeting.org op hun eigen locatiepagina.

Ga naar ontmoeting.org/locaties/alkmaar
Ga naar ontmoeting.org/locaties/heerhugowaard