Nehemia Zorg biedt verschillende vormen van begeleiding. Afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag past een bepaalde vorm van begeleiding bij je. Voor Beschermd Wonen geldt dat er sprake moet zijn van GGZ-gerelateerde problematiek. Voor de Thuishaven en ambulante begeleiding hoeft dat niet altijd.

Nehemia Zorg biedt begeleiding. Dat betekent dat je breed ondersteund wordt met allerlei hulpvragen, bijvoorbeeld op gebied van financiën, huisvesting, sociaal netwerk, geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Nehemia Zorg werkt voor behandeling en crisisopnames samen met verschillende andere GGZ-organisaties in de regio.

Naast de begeleiding wordt veel aandacht besteed aan je sociale netwerk. Want soms heb je niemand meer om je heen om je te helpen. Door onze Ontmoetingnetwerken kom je in contact met mensen die je helpen om je leven weer op orde te brengen. We zetten vrijwilligers in, zodat er weer stappen in de goede richting worden gezet. Vrijwilligers geven allereerst steun door het bieden van een luisterend oor. Samen met jou wordt gekeken hoe de vrijwilligers kunnen helpen. Dit kan van alles zijn: samen iets leuks ondernemen, eten koken, het huishouden, tuinieren, administratie. Ook kunnen ze helpen bij het contact leggen met bijvoorbeeld overheidsinstanties en zorginstellingen.

Meer weten over ons? Bel gerust of vul het formulier in.

Vul het contactformulier in

Jongeren

Wanneer je vastloopt en je iemand nodig hebt die met je mee kijkt, zijn er verschillende mogelijkheden. Vanuit je eigen woning of met intensievere begeleiding; wij helpen je!

Lees meer

Volwassenen

Soms loopt je leven anders dan je wilt en heb je begeleiding nodig om verder te komen. Nehemia Zorg biedt verschillende vormen van begeleiding, afhankelijk van jouw wensen.

Lees meer

Jonge moeders

Moeder zijn brengt veel met zich mee. Wij ondersteunen jou om toe te werken naar zelfstandig wonen door begeleiding te bieden in woonvaardigheden.

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×