De begeleiding ervaar ik als samenwerken met de cliënt, meer volgen dan zelf voorttrekken. We zijn allemaal ‘gewone mensen’ die elkaar ontmoeten en verder helpen. Met de collega’s optrekken is daarbij echt een feestje.

Peter, sinds 2015 werkzaam bij Nehemia Zorg als ambulant woonbegeleider

Nehemia Zorg biedt hulp aan kwetsbare medemensen. Hoe wij tegen onze naaste aankijken, wordt bepaald door de Bijbel. Dit is het fundament van ons denken en handelen.

Als medewerker kan je de liefde die je van Christus ontvangt, doorgeven aan de mensen die je ontmoet. Je wilt je gekregen talenten en gaven inzetten op de plek die bij je past.

Nehemia Zorg vindt het belangrijk dat medewerkers professioneel zijn in hun werk en vraagt daarom professionele scholing. Om je verder te ontwikkelen in het vak stimuleren we het volgen van studies en trainingen. Op de diverse locaties zijn er regelmatig meerdaagse interne trainingen. Daarnaast heb je een eigen loopbaanbudget om in te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Nehemia Zorg is voortdurend in beweging, groeit en zoekt naar de mooiste vormen van begeleiding voor kwetsbare cliënten. Als medewerker word je gestimuleerd daar op je eigen manier onderdeel van te zijn. Samen met een gezellig en professioneel team.

Berend, sinds 2012 werkzaam bij Nehemia Zorg als ambulant woonbegeleider en locatieontwikkelaar

Stichting Nehemia Zorg is een locatie van Stichting Ontmoeting. De sollicitatieprocedure wordt door Ontmoeting uitgevoerd.
De functies vind je via werkenbij.ontmoeting.org.

Meer informatie

info@nehemiazorg.nl
072  57 100 10

Benieuwd naar alle functies?

Bekijk ze hier!
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×